NASK 2019

NOVOBORSKÁ AKADEMIE SPOJENÝCH KINEMATOGRAFIÍ

18.ročník: 7. – 9.10.2019

Vážení kolegové – akademici, přátelé, příznivci filmu a milí hosté!

 Akademie je plnoletá. Dovršila osmnácti let. Doufám, že vás i letos potěší zajímavým programem. Setkání se uskuteční ve dnech 7. – 9.10.2019 v Novém Boru. Začínáme v úterý v 10:00, takže ty ze vzdálených končin můžou přijet už v pondělí 7.10. na aklimatizaci a nezávazné setkání. Distribuční společnosti si pro vás připravily dramaturgický plán, dozvíte se informace z UFD a nebude chybět ani APK a APK Cinema Service, zástupce vstupenkového systému Disdata. Integrátoři pro vás mají přichystány žhavé technologické novinky. Společnost Falcon si pro vás přichystala předpremiéru nového českého filmu, ale hlavně Vás čeká to nejdůležitější – výměna zkušeností!

Bude i malý výlet s překvapením. Nezapomeňte si tedy vzít dobrou obuv. Výše účastnického poplatku je (700,- Kč) (zahrnuje ubytování se snídaní, večeři, dopravu na ubytování a zpět)

Všechny informace už máte. ŽÁDÁM Vás o co nejrychlejší vyplnění přihlášek a hlasovacích lístků nejpozději do 16.9. a odeslání zpět do Boru, ať vše vyřídíme v klidu (výroba cen, rezervace ubytování, stravování, pozvánky oceněným…)

   Pokud přijedete již v pondělí 7.10., tak Vám nocleh zajistíme v penzionech. Za nocleh zaplatíte cca 400,- Kč/ dle penzionu. Záleží jenom na Vás, jaký čas potřebujete k aklimatizaci.

V případě, že se rozhodnete pro pondělí, tak to nezapomeňte připsat na přihlášku. Aktuální informace o programu a fotografie z minulých ročníků jsou zveřejněny na www.nask.cz