INFORMACE pro účastníky NASK

10. – 12. října 2016 Městské kino Nový Bor

NOVOBORSKÁ AKADEMIE SPOJENÝCH KINEMATOGRAFIÍ

XV.ročník: 11. – 12.10.2016

Vážení kolegové – akademici, přátelé, příznivci filmu a milí hosté!

Zdravím Vás s končícími prázdninami a doufám, že si užíváte posledního, ale pořádného záchvěvu léta. Je to sice hezké, vidět lidi na koupališti, ale raději bych je viděl v kině :-). Letos se sejdeme ve dnech 11. – 12. 10. 2016. Začínáme v 10:00, takže ty ze vzdálených končin můžou přijet už v pondělí 10.10. na aklimatizaci. Stále zůstáváme věrni našemu oblíbenému týmu Freeman Entertainment s.r.o., který představí svůj dramaturgický plán a v předpremiéře nový film.  Program bude klasický – dozvíte se novinky z UFD, Fondu kinematografie a nebude chybět ani APK a APK Cinema Service. Zástupci reklamní společnosti Visia Cinema si pro Vás opět  připraví určitě něco dobrého. Pokud vše dobře dopadne, tak ve středu uvidíte předpremiéru nového filmu od Falconu a také velmi očekávaný film od společnosti Bohemia MP „Ostravak Ostravski“, ale hlavně Vás čeká Vás to nejdůležitější – výměna zkušeností!

Naším partnerem zůstává kino Panorama Varnsdorf a díky tomu si dáte opět něco dobrého v jejich skvělé restauraci a samozřejmě, že pan Nejtek chystá nějaké filmové překvapení.

Jinak zůstává vše při starém, výlet do neznáma, aktuální změny programu 🙂 i výše účastnického poplatku (600,- Kč).

Všechny informace už máte. ŽÁDÁM Vás o co nejrychlejší vyplnění přihlášek a hlasovacích lístků (ty pošlu včetně seznamu filmů po neděli) a odeslání zpět do Boru, ať vše vyřídíme v klidu (výroba cen, rezervace ubytování, stravování, pozvánky oceněným…)

Pokud přijedete již v pondělí 10.10., tak Vám nocleh zajistím ve škole. Za nocleh zaplatíte  300,- Kč (kolejní typ ubytování).  Záleží jenom na Vás, jaký čas potřebujete k aklimatizaci.

V případě, že se rozhodnete pro pondělí, tak to nezapomeňte připsat na přihlášku.

Těším se na Vaše přihlášky a pošlete je včas!

Radovan Novotný

Nový Bor